Klussen voor de doe-het-zelver van nu met ALUMINIUMvakman

Op een gegeven moment wil je alleen nog maar de “leuke klusjes” doen en wordt het zware voorbereidende werk steeds minder leuk. Om dit “klussen voor senioren” te noemen gaat misschien een beetje ver, want we zien deze trend ook bij de jongere klussers onder ons. We willen wel klussen, maar dan willen we wel meteen snel aan de slag kunnen gaan en ook snel resultaten boeken. Nou, dit past helemaal bij de visie van aluminium vakman, daar vertellen we jullie natuurlijk graag wat meer over! 

Alu profielen perfect op maat. 

Naast het feit dat bij ons ieder profiel in een lengte op maat bestelt kan worden, van 10 tot en met 600 cm, zijn alle aluminium profielen van ALUMINIUMvakman.nl ook in verstek gezaagd te bestellen! Zo kan je direct na ontvangst meteen aan de slag met klussen en heb je ook geen specifieke meet- & zaag apparatuur nodig om dit (vervelende) klusje zelf te doen. 

De meeste alu profielen kunnen – naast recht gezaagd – ook in verstek gezaagd besteld worden, waarbij je de keuze kunt maken tussen 1 kant in verstek en 2 kanten in verstek. Deze opties zijn eenvoudig te selecteren, waarbij de extra prijs voor deze zaagdiensten direct vertoond & doorberekend worden, wel zo handig. Ook verschijnt er – na het selecteren van deze zaagsnede opties – een extra invulveld. Hier kan de specifieke maatvoering ingevuld worden. Wij adviseren altijd om goed te kijken naar de aanleverspecificaties hiervan, zodat wij altijd de juiste informatie krijgen, wel zo prettig natuurlijk. 

Van bestelling tot uitlevering in eigen beheer. 

Een bestelling op ALUMINIUMvakman.nl wordt direct uit eigen voorraad geleverd en het maatwerk voeren wij uit in eigen zagerij met zorg uit. Onze ervaren vakmannen zagen de profielen perfect op maat, eventueel in verstek, en zorgen ervoor dat jij snel effectief aan de slag kunt gaan. Helemaal ingericht op klussen voor de moderne doe-het-zelver dus!

Aanbevolen artikelen